tisdag 10 juni 2008

2 månder kvar (igår) - 60 dagar (idag)

Henrik här.

Då var det min tur att skriva... igår var det 2 månader kvar till bröllopet och detta skulle egentligen skrivits igår.. men jag fastnade med en låt jag håller på att fixa.. oj då.

2 månader och det börjar kännas lite pirrigt. Kommer allt att funka? Kommer vi glömma nåt viktigt?

I helgen har vi kuskat runt i Sverige. Först i torsdags styrde vi mot Mullhyttan utanför Örebro där Stefan & Annika Andersson bor. Stefan var ungdomsledare i Betel för måga år sen och det var riktigt kul att träffas igen. Stefan kommer också att viga oss så det var ju lite om vigseln att gå igenom också. Vi var ute på en strand på torsdagkvällen och tog sommarens första bad :) Vi tog oss dit med båt i 2 vändor, när vi sen skulle tillbaka var det så mycket knott att vi som väntade på att åka andra rundan var seriöst under attack! :)

På fredagen bar det iväg in till Örebro, till Henrik & Ulrika Andersson som är hemma från Tunisien 1 år. Fick massa nyttiga råd om livet som gifta :) Både S&A och H&U har småbarn så det var en barnfull helg :D (Vi är SÅÅÅÅ trötta av alla barn :P Men söta är de! - Mias tillägg)

Vi drog vidare på lördag till Stockholm eller närmare bestämt Uttran är brosan med fru och barn bor. Dom hade ett ovanligt husdjur under verandan, en padda :) Jakob (som är 2 år) var mycket fascinerad av den :) Lånade med mej några Larry Norman LP-skivor hem. Tjohoo!

När vi kom hem på söndagkväll hade vi åkt ca 100mil under helgen.. det känns nu :

Inga kommentarer: