onsdag 7 maj 2008

94 dagar...

Igår var vi och våra föräldrar och tittade på lokalen. Kändes jättebra. Vi kommer nog förhoppningsvis få plats :) Vi provåt tårtan på plats också får se om det blir den eller inte :) Solen sken dagen till ära..

Vi kollar och kollar på denna budget.. Tills jag blev blockad från bröllopstorget!! Förstår inte varför vi inte kommer in på den sidan. Vårt konto är spärrat står det.. Förstår ingenting... Aja.. Fick göra om en ny budget igår under nytt namn. Vårt användarnamn blev, istället för bofinkarna, CHAMOR. Det betyder åsna på hebreiska och är Henriks favoritord just nu :) Lite gulligt.. Men egentligen borde vi ju heta Chamorim eftersom vi är två.. Hmm. Om ni provat att gå in på presentlistan på slutet så funkar ju inte det eftersom vårt konto på bröllopstorget är spärrat.. Måste få svar från dem snart att de fixar det! Mycket frustrerande..

Annars... En häktisk vecka. Henriks burmafamilj är hemma, Debbie kommer till helgen.. Tagit upp franskakursen igen (pust)... Elinor och Erik flyttar in i helgen :D Behöver SOVA!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Asså HUR orkar du kvinna!?!?! Om ja ens hade haft hälften av all din energi så hade ja me all säkerhet haft olympiskt guld i ngn gren! ;P
Nä...men allvarligt...kör inte slut på er! ni ska orka me själva bröllopet också! =) Kramen

Mijja&Henke sa...

Hehe... Jag lever på ren och skär vilja :P Men de är lite mycket nu...

Anonym sa...

Mjo..ja förstår d..har funderat lite över mina sånger..tror ja sätter den svenska i samma tonart som orginalet..men den engelska vore kanon om den kunna sänkas typ 1-1,5 steg? Tror ni urban fixar detta?
Inväntar kareoke versioner på cd ;P