måndag 18 augusti 2008

Livet som gift...

Ja idag blir det ett kort inlagg! Vi ar jattetrotta av livet som gifta ;) Eller tja.. Idag har vi gjort tre ganska svara dyk sa det ar kanske mest darfor.. Vi akte ut vid 7 imorse till en djup dyksite dar vi dok runt lite sedan,.. Sag vi HAJEN! Maktig upplevelse att helt plotsligt upptacka att det ligger en haj typ 8-10 meter under sig! Finns massa andra saker att beratta men det var en "hajlight"... Haha... Akte bat ganska langt for att komma dit och det var valdigt vagigt sa vi (framst Mijja) var otroligt sjosjuk nar vi skulle ga men nar vi val kom i gick allt bra. Bada dyken imorse var vi ner mot 18 m djup. Sa ikvall skulle vi gora nattdyk. Tyvarr pga att det var vagigt fick vi dyka nara stranden dar det inte fanns lika mycket att se men dock en otroligt upplevelse. Gick ner i solnedgangen och som ni forstar blev vattnet allt mer morkt och nar vi dykt klart var det backsvart.

Sa.. nu vill vi ata och sova. Imorrn byter vi hotell igen till en lyxigare variant men inte sa nara staden sa kanske mindre internet och mer slappa :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Men så kommer ni hem snart eller?? =) Saknar ju er! Hoppas att ni har haft en oförglömlig och utomordentligt fantastisk underbar resa! Ses snart... Kram