fredag 15 augusti 2008

Rocky






Ok, Henrik har.


Da var det sista kvallen vid Rocky resort. Vi ska strax ga och ata pa resturangen. Det var varit skont att leva lyxliv nagra dagar men det blir nog lite enklare nar vi kommer till Koh Tao imorgon.


Igar var vi ute pa battur nastan hela dagen. Rockys 'egen' bat. Vi akte en bra bit ut pa havet och kom till en underbart snoklingsstalle. Hur mycket fiskar som helst och man blev val lite skraj nar dom kom i stimm och 'omringade' en. Otroligt att de ar sa oradda (iaf de sma, de stora var ju skitskraj). Vi blev till och med bitna av nan lite rackare. Vi akte vidare till paradiset, en lite o med robinsonfeel och lag i skuggan (det var pa tok for hett i solen). Efter lunch pa baten blev det fiske och Maria drog upp 3 fiskar av 5 mojliga (en australiensisk kvinna drog de andra 2).


Idag har vi akt 4-hjuling och mia var lite radd att kora men det gick bra nar allt kom omkring (trotts att hon korde in i ett trad), det var kanske jag som hade mest behallning av den upplevelsen. Maria tyckte dock det var lite laskigt att komma dit eftersom hon tyckte det verkarde vara maffian som hade stallet. Det kan nog bero pa att det lag PaintBall gevar dar (bredvid en sovande kattunge faktiskt). Sen bar det av till elefantridning och en elefantskotare som anvande det konstiga uttryckte 'Oh my buddha' (variation pa oh my god). Vi badade i vattenfall och avslutade med att utforska staden utanfor hotellet. Nar vi kom tillbaka var vi svettiga och trotta men har ocksa hunnit med att snorkla lite pa sena eftermiddagen.




Onskar allt gott.

Take care

\The honeymooners :)

2 kommentarer:

David Duveskog sa...

Oj, ni tycks verkligen njuta av ljuva livet. Ha det gott. Önskar mor och far

Anonym sa...

Åh...värsta drömsemestern! Lr ja menar bröllopsresan! ;P
Ta många kort!!! =)
Kram på er