torsdag 21 augusti 2008

The long road home


Da var vi pa vag hem igen efter en mycket harlig brollopsresa. De sista dagarna har vi spenderat pa paradiset pa jorden. Ett hotell vid namn Ao Muong som lag i en vik pa Koh Tao. Det enda sattet att ta sej dit var med bat, och vi funderade nog vart vi kommit nar vi borjade narma oss.. 'dar fanns ju inga bungalows...' Men efter en trottsam trappa (den var lang och brant!!!!) sa kom vi till en reception och de visade oss vagen till var bungalow som var gomd bakom all vegitation.

Vattnet var klarblatt, som det bara ser ut i resetidningar men tyvarr var det ganska mycket batar vid stranden. Vi markte till var forvaning att det morka i vattnet som vi trodde var typ alger eller nat, visade sej vara ett fiskstim som flyttade sej om man kom for nara. Det var nat av det tuffaste vi sett.

Vi har ju berattat om dykning och hur mycket vi sag under vattnet. Vi snorkade vid hotellet och sag MER an vad vi sag pa vara dykningsturer. Det var helt otroligt vackert.

Idag kl 13.00 lamnade vi vemodigt paradiset och tog baten in till hamnen i Koh Tao, darifran akte vi bat fran Koh Tao till Koh Samui och nu sitter jag (henke) har pa ett internetcafe medan Mia springer och shoppar :) Om nagra timmar ska vi ut till flygplatsen for att aka till Bangkok varifran vi flyger till Sverige. Fran det att vi lamnade hotellet tills vi kommer hem tar det mer an 24h... lite tungt :)

Ha det bra.. vi ses hemma i Sverige!!!
/2 svettiga sluskar!

Ps Mia har.... Forvanta er nu inte att gvi ar jattebruna for da blir ni besvikna!! Det har varit 1 for varmt for att vara i solen. 2 vi har varit mest UNDER vattenytan och 3 vi blir bada latt sonderbranda sa vi har aktat oss val,.. Sa Sunok... We are still going White :)

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha...åja åja...vit som i vitaste vit tror ja inte ni är...sen om ni inte ser ut som chokladdoppade människor e en annan sak...men brun är ni nog allt! ;P