fredag 29 augusti 2008

London nästa :)

Henrik tyckte inte riktigt om att ja hade klagat på giftaslivet på bloggen. Han säger att han svävar på rosa moln för att vara nygift.. Men du är det ju inte han som måste gå up 5 fem dagar i veckan! :P

Igår var vi till herrskapet Låda. Vi åt otroligt god mat.. Mums för bananer och jordnötter i mat ;) Sedan chokladpudding. Smask! Åt på tok för mycket. Dags för renkur snart :P Vi hade otroligt trevligt på allt sätt och avslutade kvällen med Singstar. Henrik hade ju ännu inte provat och tror han tyckte det var väldigt kul men önskar att han hade kunnat fler låtar. Sånglärkan Elinor sätter givetvis ALLA toner och kan ALLA sånger så hon sopade lätt mattan med oss andra. Men kul hade vi ändå.. :) Även om jag är en dålig förlorare ;)

Idag.. Har något stort hänt. Vi har bokat biljetter till London. Åker i mitten av oktober och det känns både stort och kul. Åker en fredagkväll och kommer hem en onsdag. 5 nätter och 4 HELdagar i London. Henrik letar musikalbiljetter nu ;) Han gillade Lion King så mycket så vi kommer bli musikalnördar framöver.. Hehe.. Är lite rädd att åka med Ryan men det är ju SÅÅÅ billigt. Kostade 22 kr! Trodde jag :) De hade dragit 94x2 i handling Fee också. Murr... Men hur som helst 210 kr för flyg för oss båda är ju helt ok ;) Kanske köper soffa idag. Har hittat en vi gillar och funderar på om vi ska kolla på ikea innan vi slår till eller inte.. Kanske dumt att inte kolla, å andra sidan fanns denna kvar i ett X på rean och den kan ju köpas av någon annan... Får se hur vi gör men i helgen köper vi hur som helst SOFFA!

Inga kommentarer: