onsdag 13 augusti 2008

Njuter!

Ja.. Da var vi framme pa plats pa brollopsresan... Hotellet, som vi hade HOGA forvantningar pa, motsvarade vad vi hade hoppats. Otroligt mysigt och allt ar sa genomtankt. Nar vi kom in pa rummet sa mottes vi av en blominbaddad sang full med rosenblad (i hjatrform) och massa orkideer. Rummet var inrett i typisk thai stil med morkt tra m.m. Kika garna pa hotellets hemsida www.rockyresort.comVi var dock sa trotta att vi sov i princip hela eftermiddagen. Vi hade bestallt bord kl 8 da det var en speciel celebration for drottningen som fyllde 76 ar. At thaibuffe som var gudomligt god och sedan hade de en fyrverkeri show. Vi lanade en film som vi gick hem och sag.Sov som STOCKAR verkligen men nu vill vi ut coh sola lite :) Har bokat in oss pa en krosskörningstur med vattenfallsbadande och elefantridning pa torsdag! Blir sa kul!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, va härligt det låter!! Saknar dig Maria! Erik bara jobbar och jobbar...;p
Njut och ha det underbart tillsammans! Tänker på er!
Många kramar

Anonym sa...

Love you. Önskar er allt gott på bröllopsresan. Vi åker väl till Karsbo med Marcus och Hedie imorgon och njuter av det sista av sommaren. Mor och Far

Anonym sa...

Åhhh låter fantastiskt! Själv är jag nu tillbaka hemma bland hund och höns men med mkt goda minnen från ert bröllop! Et spelar er skiva om och om igen och gillar speciellt 1a sången!
Bamse Kram på er!!!

Anonym sa...

Var rädd om er. Låter farligt det där med att dyka!!!!!!!
Njut nu av de sista dagarna i varma goa Thailand. Här regnar det......... kramis